Abdullah Avcı'dan Maç Değerlendirmesi

Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Avcı, “İlk 35 dakika aslında oyun tamamen istediğimiz gibi planladığımız gibi organize bir şekilde ilerledi. Atamadığımız final pasları vardı. Oyun istediğim gibi gidiyordu ama 35. dakikadan sonra kendimizin yaptığı bireysel hatalar oldu. Okay’ın kaybettiği, Trezeguet'in çabuk kaybettiği toplar ve kaptanın sırtına çarpan pozisyonda rakibi pozisyona soktuk. Bireysel hatalarımızdan dolayı rakip güçlendi. Bu oyunu açmak kolay olmadı. İkinci yarıda kazanma fırsatı da geldi. Ama rakibe de geldi. Alışık olmadığımız bir oyundu. Kazanmak istiyorduk, burada bu şekilde başlamak istiyorduk. Kazanmak bizi çok ileri götürecekti. Şimdi buradan çıkacağız. Perşembe günü bir Avrupa kupası maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanıp sonra önümüzde bir ara var. Trabzonspor zirveye oynayacaktır, yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem” diye konuştu.

Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Umut Bozok'un Menajerinden Eleştiri

Maç sonrası Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı eleştirerek, "Kesinlikle daha da derine inmekten asla vazgeçmiyor. O bir teknik direktör değil, bir kariyer oyuncusunun kaderini değiştiren kişi. Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir kurum, onun tam tersi," ifadelerini kullandı. Davo'nun bu açıklamaları, Trabzonspor'da büyük yankı uyandırdı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN