DOKA'dan Anadoludakiler Proje Teklif Çağrısı Başladı! DOKA'dan Anadoludakiler Proje Teklif Çağrısı Başladı!

40 yaşındaki Victoria Vera Blyth, İngiliz kökenli eşi David Thomas Blyth (53) tarafından 11 Haziran akşamı evlerinde silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından David Thomas Blyth, intihar etti. Cinayet sırasında çiftin evde üç çocuğunun olduğu belirtildi.

Tartışmanın başlangıcının Victoria'nın telefon mesajları üzerinden olduğu öne sürüldü. Victoria Vera Blyth, özellikle Türkiye'de ve Çekya'da müzik ve komedi alanında tanınan bir isimdi. Çekya kökenli olan Victoria, Güney Afrika doğumlu olup, müzik kariyerine genç yaşta başlamıştı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturması devam ederken, çiftin cenazeleri Ankara'da bulunmaktadır ve otopsi işlemleri sürmektedir. Çocukları ise Victoria'nın Çekya'dan gelen akrabalarına teslim edilmiştir.

Victoria Vera Blyth, Ankara'ya taşındıktan sonra spor, sanat ve sosyal organizasyonlar düzenlemiş ve Türkiye - Çekya ilişkilerine katkıda bulunmuştu. Sosyal medya hesaplarında kendisini "Yarı Türk, yarı Çek, yarı Güney Afrikalı" olarak tanımlayan Victoria, birçok ülkede konserler vermiş ve uluslararası alanda tanınmıştı.

Kaynak: İNTERNETHABER