Devlet Hastaneleri Hakkındaki Önyargılarını Kırdı

Berna Laçin, annesinin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle devlet hastanelerine yönelik olumsuz yorumların ne kadar gerçek dışı olduğunu fark ettiğini belirtti. Şimdiye kadar yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle özel hastaneleri tercih ettiğini itiraf eden Laçin, bu tutumu için örtülü bir şekilde özür diledi.

Laçin'in Paylaşımı ve Düşünceleri

Annesinin Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde özenle bakıldığını vurgulayan Laçin, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Bu zamana kadar devlet hastanesi diye bin tane olumsuz laf söylendi biz de hep kaçtık Kıbrıs’ta Nalbantoğlu Hastanesi'nden ve hep özele götürdüm ameliyat ettirdim annemi. Sadece 1 sene içinde 3. defa kırdı annem kalça ve belini. Bayram olduğu için tüm uzmanların olduğu tek hastane diye kulaklarımı tıkadım söylentilere. Annem şu anda Devlet Hastanesi’nde ve öyle güzel bakılıyor ki yine ön yargı kurbanı olduğumu farkettim. Yarın ameliyat olacak, inşallah Allah yardım eder de iyi olur. Korkuyorum ama biliyorum ki herkes elinden geleni yapıyor. Gerisi dua."

Başkan Fuat Koçal’ın En Mutlu Günü! Kızı Merve’nin Nikahını Kıydı Başkan Fuat Koçal’ın En Mutlu Günü! Kızı Merve’nin Nikahını Kıydı

Devlet Hastanelerine Dair Yeni Bakış Açısı

Berna Laçin'in bu samimi itirafı, devlet hastanelerine yönelik önyargıların kırılmasına katkı sağladı. Annesinin tedavisinin başarılı bir şekilde devam etmesi, Laçin'in bu konudaki düşüncelerini tamamen değiştirdi. Laçin, devlet hastanelerinin sunduğu kaliteli hizmeti ve sağlık çalışanlarının özverili çabalarını takdir ettiğini belirtti.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Berna Laçin, annesinin tedavisinde emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, devlet hastanelerinin sunduğu hizmetlerin ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Bu tür deneyimlerin, devlet hastanelerine yönelik olumsuz algıların değişmesine yardımcı olacağına inanıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK