Safiye Soyman: "Ben Bu Acıyla Nasıl Yaşayacağım"

Oğlunun ölüm haberiyle sarsılan Safiye Soyman, "Allah'ım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum'da son yolculuğuna uğurlayacağım" dedi. Harun Akaröz, rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Burdur'un Yeşilbaşköy köyünde yaşıyordu.

Kılıç ve Sarıalioğlu Ailelerinin Mutlu Günü! Efsane Muhtar Oğlunu Evlendirdi Kılıç ve Sarıalioğlu Ailelerinin Mutlu Günü! Efsane Muhtar Oğlunu Evlendirdi

Hastalığı MR Sonucu Ortaya Çıkmıştı

Safiye Soyman'ın 47 yaşındaki oğluna 26 yıl önce MS tanısı konulmuştu. Hastalığı hızlı ilerleyen ve yatalak hale gelen Harun Akaröz, uzun yıllardır gözlerden uzak sakin bir hayat sürdürüyordu. Soyman, bir röportajında oğlunun hastalığıyla ilgili olarak, "O dönemde oğlum bana 'Anne ayağımda karıncalanma var' dedi, daha sonra ayakları birbirine dolanmaya başladı. Doktora gitti ancak 'Bir şey yok' demişler. Daha sonra gözünden anladım ve Oğlum bir göz doktoruna git dedim. Orada da bir şey bulamadılar. MR çektirelim dedim, hastalık MR'dan sonra tespit edildi," ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABERLER.COM