"Eğitime Desteklerimiz Başarıya Dönüşüyor"

Ziyaret sırasında konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, öğrencilerin bilim ve teknoloji alanındaki başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi:
“Şehrimizin çocuklarının bilim ve teknolojiye olan ilgisi bizi gururlandırıyor. Eğitim alanında verdiğimiz desteklerin başarıyla taçlanmasından mutluluk duyuyoruz. Özellikle yapay zekanın öne çıktığı bu dönemde, gençlerimizin kendilerini geliştirmeye devam edeceklerine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum.”


Gençlerin Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilerin TEKNOFEST’teki başarısını şu sözlerle vurguladı:
“Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisemiz İHA kategorisinde, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Sağlıkta Yapay Zeka kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Eğitime verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı'ya teşekkür ediyor, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.”

"Birleşik Emekliler Sendikası Trabzon Bölge Başkanı Kenan Uzun: 'Emeklilerimizi Üyeliğe Bekliyoruz!'" "Birleşik Emekliler Sendikası Trabzon Bölge Başkanı Kenan Uzun: 'Emeklilerimizi Üyeliğe Bekliyoruz!'"

Projeler ve Geleceğe Dair Hedefler Paylaşıldı

Öğrenciler ziyaret sırasında projelerini detaylı bir şekilde anlatarak, geliştirdikleri teknolojiler hakkında bilgi verdi. Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cuma Gündüz, Başkan Tavlı'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Tavlı, gençlere başarılarının devamını dileyerek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK