İzmir’de Trabzon Rüzgârı Esti

25 Haziran - 03 Temmuz 2024 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Trabzonlu sporcular damga vurdu. 62 ilden 444 erkek ve 246 kadın sporcunun katıldığı şampiyonada, Trabzonlu boksörler çeşitli sıkletlerde büyük başarılar elde etti.

Draguş’tan Sezonun En İyi Performansı: Hatayspor Maçında Parladı Draguş’tan Sezonun En İyi Performansı: Hatayspor Maçında Parladı

42 Trabzonlu Sporcu Madalyaları Topladı

Şampiyonada erkeklerde 16, kadınlarda ise 13 sıklette madalya dağıtıldı. Trabzonlu sporcular, hem teknik becerileri hem de azimleriyle dikkat çekti. Antrenörler eşliğinde yoğun bir hazırlık süreci geçiren sporcular, ringde sergiledikleri performansla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Müdür Arıcıoğlu'ndan Destek Mesajı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, "Spora ilginin yoğun olduğu bir coğrafyada yaşamaktayız. Bu ilgiyi doğru yönlendirmek ve gençlerimize sporun önemini aşılamak bizim en büyük görevimiz. Özellikle boks gibi disiplini, azmi ve kararlılığı gerektiren spor dallarında gençlerimizin gösterdiği başarı bizleri gururlandırıyor" dedi.

Şampiyon Sporcular

Şampiyonada madalya alan Trabzonlu sporcular şu şekilde:

57 kiloda Baturalp Çevik 1.

70 kiloda İbrahim Taşkın 1.  

75 kiloda Burak Gediağaç 1.  

54 kiloda Cem Keleş 1.  

70 kiloda İbrahim Taşkın 1.

46 kiloda Erol Buğra Mısır 2.   

50 kiloda Adem Efe Sinecek 2.

40 kiloda Ecrin Naz Kılıç 2.   

60 kiloda Ravza Ulusoy 3.   

42 kiloda Ecrin Naz Aslantaş 3.

54 kiloda Tanem Durma 3. 

48 kiloda Zeynep Şevval Kalaycı 3.

42 kiloda Poyraz Efe Bal  3.  

90 kiloda Bedirhan Berke 3 .

60 kiloda Eğmen Yağız Taşkara 3. 

46 kiloda Hüseyin Avni Er  3.

90 kiloda Bedirhan Berke Yılmaz 3.

Trabzon'da Sporun Geleceği Parlak

İl Müdürü Arıcıoğlu, Trabzonlu sporcuların başarısının, ilde sporun daha da yaygınlaşmasına ve büyük başarılara imza atılmasına katkı sağlayacağını belirtti. "Trabzon olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek destek mesajını yineledi.





Muhabir: AYŞE SANCAK