Ziyaretler Faydalı Oluyor

Halis Güneş, ziyaret için Koçal’a teşekkür ederek, “Kaynaşmak, karşılıklı ziyaretler, dostlukları pekiştiriyor. Topluma faydalı oluyor. Ziyaretlerin bereketini görüyoruz. İnsana yatırıma çok önem veriyoruz. Özgüneş olarak biz sistemi kurduk. Fabrikalardan destek alarak profesyonel şekilde bölge esnafımıza destek oluyoruz,” dedi.

Tebrik ve Takdir

Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Özgüneş A.Ş.'nin kent ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Özgüneş’le gurur duyduk. Kentimizin istihdam ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor. İnsanların gönlüne girmek çok önemli. Müslüman Türk Milleti olarak gökkubbede hoş bir seda bırakmayı arzuluyoruz. Seyyar satıcılıktan böyle bir müessese oluşturup katma değer sağlıyorsunuz. Bunlar kolay olmuyor. Sizleri tebrik ediyorum,” diye konuştu.

Bu ziyaret, bölge ekonomisine katkı sağlayan işletmelerin önemini bir kez daha vurguladı ve karşılıklı işbirliği ve dostluk ilişkilerini pekiştirdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA