Sorunlara Çözüm Üretiyoruz

Başkan Uzun, “Vakfıkebir’in tüm sorunlarına değiniyoruz. Adil Karaismailoğlu ve Vehbi Koç ile birlikte ilçemizin gelişimi için ziyaretlerde bulunduk. İlçemizin beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz,” dedi.

Güçlü Yarınlar İçin Çalışıyoruz

İlçede devam eden projeler hakkında bilgi veren Uzun, “Doğalgaz, Adliye Sarayı, organize sanayi bölgesi bağlantı yolu, sahil tahkimatı ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemizin kalkınması ve güçlü yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız” Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız”

İstişareler ve Teşekkürler

Uzun, “Vakfıkebir Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ve Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Aytemiz ile istişarelerde bulunduk. Ayrıca teşkilat toplantılarımızla ilçemize katkı sunmaya devam ediyoruz,” diye konuştu. Karaismailoğlu’na teşekkür eden Uzun, “Tüm çalışmalarımızda Sayın Karaismailoğlu desteğini bizden esirgemiyor. İlçemize gelerek bizzat çalışmaları yerinde gördü. Vakfıkebir’de aşılmayan sorun kalmaması adına görevimizi sürdürüyoruz,” dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY