Vakfıkebir ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında birçok mahallede heyelan meydana geldi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, afet sonrası hasar gören mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Heyelanların yol açtığı hasarı yerinde inceleyen Başkan Koçal, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

V A A K F I K E B İ R


Heyelanlar Sonrası Müdahale ve Çalışmalar

Başkan Fuat Koçal, şiddetli yağışların başlamasıyla birlikte gelen ihbarları değerlendirerek Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmaların başlatıldığını söyledi. 8 mahallede çeşitli noktalarda heyelanların meydana geldiğini tespit eden ekipler, sel sularının oluşturduğu heyelanlar nedeniyle kapanan yolları hızla ulaşıma açtı. Şu an itibarıyla kapalı mahalle yolu kalmadığını ifade eden Koçal, temizleme çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

TTSO’da Nakliye, Otomotiv, Oto Yedek Parça ve Tersane Sektörlerinin Talepleri Masaya Yatırıldı TTSO’da Nakliye, Otomotiv, Oto Yedek Parça ve Tersane Sektörlerinin Talepleri Masaya Yatırıldı

V A K F I K E B İ R-3


Başkan Koçal’dan Teşekkür ve Dualar

Başkan Fuat Koçal, bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve ekibine teşekkür etti. “Rabbim ülkemizi ve milletimizi daha büyük afetlerden korusun,” diyen Koçal, vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN