İl Müftüsü Selami Aydın, Vali Yıldırım’a sürpriz yaptı. Müftü Aydın, Vali Yıldırım’a, Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan, 2013 yılında hayatını kaybeden babası Hafız Mehmet Yıldırım’ın fotoğrafını hediye etti. Anlamlı hediyeye duygulanan Vali Yıldırım, hediye için çok teşekkür etti. 

HAFTA SONU YOĞUN MESAİ
Trabzon bu hafta sonu yoğun düğün mesaisi ile karşı karşıya. Kentin siyaset, iş, spor ve basın camiası düğünlerde buluşacak. Bu hafta sonu AK Parti Trabzon önceki dönem milletvekili, MKYK üyesi Ayşe Sula Köseoğlu, doktor kızı Beyza’yı Doğan ailesinin evladı Seyfulah ile evlendirecek. Düğün pazarı gün Cephanelik’te olacak. Gazetemizde bir dönem birlikte çalıştığımız, İhracatçılar Birliğinde görev yapan Hicran Çevik ise Çataklı ailesinin evladı Furkan ile hayatını birleştirecek. Hicran’ın düğünü de Pazar gün Ordu Ünye’de olacak. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi’nin oğlu Batuhan yarın Derelioğlu ailesinin kızı Duygu ile evlenecek. Sabah Gazetesi bölge temsilcisi Özgür Özdemir’in kızı Rümeysa Özge ile Tiryaki ailesinin evladı Murat’da 11 Ekim’de evlenecek. AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’un oğlu Ali Can ile Topçuoğlu ailesinin kızı Tuba’da 9 Kasım’da İstanbul’da hayatını birleştirecek. Çiftlere şimdiden mutluluk diliyoruz. 


PLATFORM 26 EKİM’DE BULUŞACAK
Trabzon Emek ve Demokrasi Platformu, Derelerin Kardeşliği Platformu yoksulluğa karşı eylem yapacak. Her iki platform adına basın metnini okuyan Gönül Çağdaş, “Bu yoksulluk ve sömürü düzenine dur demek için, Emperyalist şirketlere ve yerli işbirliklerine karşı  26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 12.00 da Cumhuriyet Caddesi, Eski TEDAŞ önünde buluşmaya davet ediyoruz” dedi.


AK GENÇLİK YİNE ZİRVEDE
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, Türkiye’de derece yaparak zirvedeki yerini aldı. Partiye en çok üye kazandıran iller arasında ilk sırada yer aldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, “Eylül ayında şampiyonluk sözümüzü vermiştik. AK Gençlik Trabzon sözünü tuttu. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’a seçimlerde verdiğimiz birinci olma sözümüzü yerine getirdikten sonra bir yenisini daha ekleyerek Eylül ayı yeni üye çalışmaları kapsamında Türkiye geneli en başarılı il olma gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ediyor, aramıza katılan genç kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi. 


HABERAL’A ZİYARET
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Enfeksiyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, başkent Ankara’da, Rize Pazarlı hemşehrisi, Başkent Üniversitesi kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’i ziyaret etti. Yılmaz, “Hocaların hocası baba dostu Kıymete değer Prof. Dr. Mehmet Haberal hocamızı makamında ziyaret ederek ödüllerle dolu bilimsel geçmişinde kısa bir yolculuk yaptık. Açtığın bu yolda yürüyebilmek dileğiyle” dedi.


MİLLİ SPORCU OTOBÜSLE KAMPA GİTTİ
Trabzon’un Araklı ilçesinden olan milli sporcu Havvanur Kethüda, boksta 2 kez Avrupa şampiyonu oldu. Kethüda, şimdi de dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor. Başarıları ile göğsümüzü kabartan Kethüda, Karadağ’da gençler kategorisinde ağır siklette ülkemizi temsil edecek olan Kethüda, Kastamonu’daki mili takım kampına katılmak için Trabzon’dan ayrıldı. Milli sporcu kampa şehirlerarası yolcu otobüsü ile yaklaşık 15 saatlik bir yolculukla gitti. 20 Ekim’de Karadağ’da ringe çıkacak milli sporcumuza başarılar diliyoruz. 

Konum Gülbahaharhatun Konum Gülbahaharhatun



KALKIŞIM’DAN TARAFTARA ÇAĞRI 
Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, taraftara destek çağrısında bulunarak, “Şampiyonluk hedefi ile yola çıktığımız bu sezonda ilk dört hafta itibariyle üç galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayarak çok güzel bir ivme yakaladık. Yakaladığımız bu ivmeyi önümüzdeki haftalarda da aynı şekilde sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ