Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Akaryakıtta Çifte Güncelleme: Motorine İndirim, Otogaza Zam Geldi

Brent petrol fiyatlarının varil başına 79,02 dolar seviyelerinde işlem görmesi, akaryakıt fiyatlarında değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu düşüş, benzinin ardından motorin fiyatlarına da indirim olarak yansırken, LPG fiyatları yükseldi.

Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (22 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Motorin kullanıcıları için sevindirici haber, 78 kuruşluk indirimin pompaya yansıması oldu. Diğer yandan, otogaz (LPG) kullananlar ise fiyatların 42 kuruş zamlanmasıyla karşılaştı.

İstanbul'da güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde belirlendi:

İstanbul Avrupa Yakası:

  • Benzin litre fiyatı: 43,24 TL
  • Motorin litre fiyatı: 43,15 TL
  • LPG litre fiyatı: 23,71 TL

    Benzin ve Motorin Fiyatları 13 Eylül 2022: Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar  Oldu, Zam Var mı İndirim Olur Mu? Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Ne Kadar  Oldu? - Merak Edilenler Haberleri
     

İstanbul Anadolu Yakası:

  • Benzin litre fiyatı: 43,11 TL
  • Motorin litre fiyatı: 43,09 TL
  • LPG litre fiyatı: 23,19 TL

Bu değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatları, kullanıcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişikliklerin, önümüzdeki günlerde de akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN