Trabzonlu iş insanı Abdullah Özer, her bayram farklı bir bölgede oluyor.

2016 yılından itibaren bayramları sınır bölgesindeki kahramanları ziyaret ederek geçiren Özer,  Kurban Bayramını da 6 Şubat tarihindeki depremden etkilenen Kahramanmaraş’ta depremzedelerle geçirdi.

Bayramın ilk günü ailesi ile bayramlaştıktan sonra deprem bölgesine hareket eden Özer, çadırkentte yaşam mücadelesi veren depremzede çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Özer, “2017 yılında terörle mücadelenin en yoğun sürdüğü Şırnak Uludere Kato Dağında kurban bayramında yüzlerce kilo Akçaabat Köftesi ile giderek kahraman Mehmetçiklerimizle piknik yaptık.

Sonrasında defalarca üst bölgeleri ziyaret ederek, kahramanlarımıza moral oldum. 6 Şubat tarihli depremin acısını birlikte yaşadık. Depremin ilk gününden itibaren bölgede oldum ve depremzede kardeşlerimize destek oldum. Ramazan bayramını Hatay’da geçirdim.

Kurban Bayramında ise, lojistik firması sahibi arkadaşım İsa Baş ile Kahramanmaraş’a geldim ve depremzedelerle bayramlaştım” dedi. Özer sosyal medyasından ülkemizin diğer bölgelerindeki  vatandaşlarımızı seslenerek bölge halkına moral için mutlaka yardımlara ek birebir ziyaretlerde bulunmalarını istedi.

Birol Sancak