Trabzon’da lojistik firması sahibi Abdullah Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için ülkemizde yapılan projelerle ile süslediği TIR’ı ile doğu illerine tura çıktı.
 
Özer, "2017 başkanlık referandum öncesi ufak aracımızla referandumda vatandaşlarımızdan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik. Şimdi TIR'ımızla destek istiyoruz. Güçlü liderimize destek vererek ülkemizin önündeki engeller kalkacak. Ülkemiz de aracımız gibi gelinen süreçte büyüdü.Sayın cumhurbaşkanımıza katkıda bulunmak için en az oy aldığı şehirlere gidiyoruz. Oradaki dostlarımız ile istişare edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın 21 yılda yaptığı projeleri ülkemizdeki TIR'lara sığdıramayız" dedi. 

NEREDEN NEREYE

 Özer, AK Parti iktidarının 21 yılda yaptığı çalışmalar ve yatırımlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Bayrağı ile süslediği TIR’ının dorsesi ile  “Büyük Türkiye Zafer için herkes sandığa”  sözüyle Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak ve Van illerini gezecek.
 
KATO’NUN ÇILGIN TÜRKÜ CUMHURBAŞKANI İÇİN YOLLARDA

Her yıl Kato Dağında ve  Tunceli Pülümür’e de  Şehit olan kahramanlarımızı anmak için Türk Bayrağı asan Özer, 2017 yılında Pülümür’e bayrak asarken PKK terör örgütü tarafından kurşunların hedefi olmuştu. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yol arkadaşı, geçmiş dönemlerde il yönetim kurulu üyesi olduğu AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için süslediği TIR’ı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  “Büyük Türkiye Zafer için herkes sandığa” sözünü aracına yazarak ülkenin doğu illerini geziyor. Amacımız ülkemizde PKK’ya terör örgütü diyemeyenlerin karşısında olmaktır. Terör sevicilerin her zaman karşısında olduk, şimdi de cumhurbaşkanımıza destek için yollara çıktık. 

SONUCU BURADA BEKLEYEMEZDİK

Özer, “Şehitlerimizin hatırası ile süslediğimiz TIR’larımızı dünya yollarında dolaştırıyoruz. Seçim arifesindeyiz. Cumhurbaşkanımız, dünya liderimize sahip çıkmak vatandaş olarak bizim görevimiz. Avrupa, Amerika, Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini istiyor. Kimse bizim güçlenmemizi istemiyoruz. Güçlü liderle huzur içinde yaşamak için seçim sonucunu oturup beklemek bize yakışmaz. 2017 referandumunda doğuya gitmiştim. Şimdi TIR’la gidiyorum. TIR’ın büyüklüğünde ülkemizde huzur hakimdir. Liderimize nokta kadar destek sunabilirsek  ne mutlu bize” dedi.
BİROL SANCAK