Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, sistemin değil organizasyonun, detayların maç kazandırdığını ifade eden Hırvat teknik adam, Konya maçı öncesi detaylar üzerinden planını yapıyor. 

Bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda agresif ve hücuma yönelik futbolla dikkat çeken Bjelica’nın Konyaspor maçında özellikle Trezeguet, Bakasetas ve Gomez’e göre oyun planını hazırladığı öğrenildi. Bu sezon hücumda çok etkisiz kaldığı gözlenen Bordo-Mavili ekibin, Bjelica ile nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor. 

DENSWİL DE ŞÜPHELİ

Son oynanan ve 4-1 kaybedilen Sivas maçında öne geçilmesine rağmen 22.dakikada Larsen’in kırmızı kart görmesiyle gardı düşen Trabzonspor’da Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Peres gibi önemli oyuncular sahada yoktu. Konya maçı öncesi Bakasetas ve Trezeguet’in oynayacak durumda olması Bjelica’nın elini güçlendirdi. 

Ancak Abdülkadir Ömür Konya maçında da yok. Bu arada Peres ve Larsen’in yokluğunda Bjelica’nın sağ bek için nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor. Sakatlığı henüz geçmeyen Denswil’in durumu da belirsizliğini koruyor. Denswil’in de oynayamaması halinde Taha Altıkardeş’e forma şansı doğması yüksek ihtimal görünüyor.
TUNCAY UÇKUN