Türkiye Cumhuriyet’inde üçüncü bir yol olarak benimsediğimiz, inandığımız fikirlerimizle bir tuttuğumuz Memleket Partisi Trabzon İl Teşkilatı; Vakfıkebir, Tonya, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı ilçe başkanlarına sormadan beş ilçe başkanı adına demokratik olmayacak bir şekilde fikir alınmadan “Memleket Partisi Trabzon İl Teşkilatı ve 18 İlçe olmak üzere Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’I desteklediğini “açıklamıştır. 

Fikirlerimizi sorma gereksinimi bile duymayan Memleket Partisi Trabzon İl Teşkilatı ve Trabzon Memleket partisi birinci sıra Millet Vekili adayı Sayın Erkan ARMUTÇU’U kınıyoruz. Bizim adımıza bize sormadan verilen ve açıklanan bu kararın yıllarca mücadele ettiğimiz diktatörlük görüşünün bir yansıması olduğu görülmektedir. 

Biz destekleyip oy verecek olduğumuz Cumhurbaşkanı adayını özgür fikirlerimizle beraber verip destekleme kapasitesine sahibiz. Beş ilçe başkanı adına bizim fikirlerimiz sorulmadan basına açıklama yapan Erkan ARMUTÇU bu konudan dolayı tekrar kınıyor ve İlçe Başkanları olarak beraber oturup fikir alışverişi yaptığımız da Trabzon İl Teşkilatı ile aynı görüşe sahip olmadığımız kararını aldık. 

Memleket Partisi Vakfıkebir,Tonya, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı ilçe başkanları olarak Memleket Partisinden istifamızı kamuoyuna duyuruyoruz . 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU Ve Cumhuriyet Halk Partisi destekleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.

NEZİHA ÇAKIROĞLU