Ayşe Sancak / Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Toplantısı ve İmza Töreni Ulaşım Dairesi hizmet binasında gerçekleşti. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Protokol üyeleri ve Avrupa Birliği üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Murat Zorluoğlu önemli açıklamalarda bulunduktan sonra Avrupa Birliği üyeleri ile birlikte imza attı.

0f89faf0-292f-469c-8a78-e9b46eb0ead5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,” Bugün Trabzon’umuz için çok önemli bir projenin imza töreni vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Trabzon SKUP sürdürülebilir Kentsel ulaşım planının imza töreni için burada sizler ile toplandık. Gittikçe yoğunlaşan karmaşık hale gelen şehirler söz konusu bunun planlaması ve çalışmaları içerisindeyiz. Trabzon olarak bizde daha yaşanabilir bir şehir hedefine uygun olarak çalışmaları sürdürüyoruz. Ulaştırma bakanı ile işbirliği içersindeyiz. Çok önemli bir planın imza törenini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

1cdf8b79-d75c-45e5-aa1a-69bcd053367b

EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM

Trabzon’un ulaşım anlamında sorunları olan bir şehir olduğunu ifade eden Zoruluğlu, “Anket sonuçlarında en büyük sorun ulaşım ve sorun olarak belirlenmişti. Büyükşehir belediyesinin önemli çalışmaları var şehre güzel bir katkısı oldu. Bugün burada imzasını atacağımız plan da bunun bir devamı açısından önemli bir katkı sağlayacak. Ciddi bir istişare ortak akıl yürüteceğiz” dedi.

4b46f534-d2d3-483b-a508-7b1be526e46e