Kızının Duygusal Mesajı
İsmail Yılmaz, sorumluluk bölgesindeki Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda çalışırken dev ekranda kızı Aydanur’un video mesajını izledi. Aydanur, video mesajında, "Merhaba babacığım. Nasılsın? Bugün senin doğum günün. İyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz. Seninle olmaktan, senin kızın olmaktan çok mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın, seni çok seviyorum, seni çok öpüyorum" diyerek babasına olan sevgisini dile getirdi. Ardından eşinin de "İyi ki doğdun İsmail Bey. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun" diyerek sürprizi tamamlaması İsmail Yılmaz’ı derinden etkiledi.

Ekranı Arkasına Alarak Duygusal Anlar Yaşadı
Kızının duygusal mesajını gördüğünde İsmail Yılmaz, ekranı arkasına alarak öz çekim yaptı. Ancak ardından duygusal anlar yaşayıp, gözyaşlarına hakim olamayarak yol kenarındaki tırabzanlara dayandı. Kızının elindeki pasta ile babasına doğru yürürken, "Ağlıyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu. O an etraftakiler de yaşanan duygusal anları fark etti ve herkesi etkileyen bir anı izledi.

"Bu Yaşıma Kadar Böyle Bir Duygu Hiç Yaşamadım"
Sürprizin kendisini çok duygulandırdığını belirten İsmail Yılmaz, "Gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Ben de hiç beklemiyordum. Bu yaşıma kadar böyle bir duyguyu hiç yaşamadım" diyerek teşekkürlerini iletti. Yılmaz, kızının mesajını duyduğunda "Hayal aleminde miyim" diye düşündüğünü ifade etti.

"İyi Ki Babamın Kızıyım"
Babasıyla gurur duyduğunu belirten Aydanur Yılmaz, babasının kendileri için yaptığı fedakarlıklara değinerek, "İyi ki de babamın kızıyım. Babam gece gündüz çalışarak bizlere helal ekmek getirmek için çabalıyor" dedi. Aydanur, bu sürprizi organize eden herkese teşekkür ederek, "Her babaya bu şekilde kutlamalar yapılmalı" şeklinde duygularını paylaştı.

Kaynak: iha