AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, durak ziyaretlerine devam ediyor. 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile birlikte 5. ziyaretini Bahçecik Cezaevi Dolmuş Durağınada gerçekleştirdi. Durak Başkanı Ertan Tomaç ve durak üyeleri tarafından misafir edilen Cora, şoför esnafının talep ve sıkıntılarını dinledi.

Cora, "Şehrimizin her bir noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Şoför esnafımızla bir beraber oluyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını dinleyip, hasbihal ediyoruz. Kentimizdeki 21 durağın tamamını ziyaret edeceğiz. Şehrimizin her bir sorununu gözlemlenen şoför esnafımız bizim verici istasyonumuzdur. Sizlerin söylemleri bizim için önemli. Hem Şehrimizin hem de bulunduğumuz mahallenin sorunlarına vakıf oluyoruz. Yerinde gözlemliyoruz. Siyaseti milletimizle birlikte yapıyoruz. Sorunları yerinde görürsen sorun hemen çözülür. Sürekli sahadayız ve sizlerle gönül başımızı güçlendiriyoruz. Sizin duygularınıza tercüman olacağız" dedi.

Cora, "Akaryakıt fiyatları biraz düştü. Otobüs ücretleri ile arada bir makas var. Dolmuş esnafımızı etkiliyor. Başkanımız ile bu konuyu istişare ediyoruz. Sizler de milletle beraber varsınız. Direksiyon insanla hareket ediyor. Ne kadar yolcu olursa sizler de o kadar mutlu olursunuz. Vatandaşımız güne dolmuş esnafı ile başlıyor. Sorunlar biriktikçe cözümü de zor olur. Bahçecik Mahallesinin sorunlarını da biliyoruz. Doğalgaz ile ilgili sorun planlama aşamasında. Kanuni Bulvarı geçiş bulvarındaki sıkıntıyı görüşerek çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, "Vekilimiz duraklarda sorunların çözümü noktasında sözde değil özde ilgilenmiştir. Durak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Not alıp sümen altı yapmamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İlgileri için Allah razı olsun" ifadelerine yer verdi.