Ayşe Sancak/TAKA 2. tur hakkında önemli açıklamalarda bulunan Sezgin Mumcu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na kaybettiniz mesajı vererek kazanın Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizdi.

Seçimin kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu

Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Demokratik ortamın çok rahat bir şekilde yaşandığı bir şölen havasında seçim kampanyası oldu. %90 civarında bir katılım oldu. Bu gerçekten ülkemizin, vatandaşlarımızın seçim hassasiyetini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu. Trabzon’da da güzel bir seçim atmosferi yaşandı. Şuanda bizim resmi olmayan, kesin sonuçlara göre 4 milletvekilimiz var. 1 CHP Ve 1 de İYİ Partiden milletvekili adayları var. Güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Tabi muhalefet kesimin bazıları bize seçimden önce parmak sallıyordu. Hevesleri kursaklarında kalmış oldu. Başkanlık seçiminde kaybeden belli, seçimin kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

Türkiye’nin Fatihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin Fatihi olarak gören Sezgin Mumcu,” Biz seçimin kazananını tekrar oylayacağız. Yani seçimin kazananının daha iyi kazanması için daha güçlü kazanması için tekrar tasdik edeceğiz. Öyle bir seçime gidiyoruz. Elhamdülillah çok güzel bir hava var. Moralimiz yüksek, çalışmalarımıza 28 Mayısa kadar devam edip, inşallah sultan fatihin 29 Mayısta İstanbul’u feth ettiği gibi 2. Yüzyılı başlatacak olan Türkiye’nin Fatihini Allahın izni ile iktidara tekrar getireceğiz” ifadelerini kullandı.