Trabzonspor’un efsane ve yıldız futbolcularının, tarihi futbol sahası Avni Aker Millet Bahçesi'nde sahaya çıktığı turnuvada, bu yıl vefat eden kulübün onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile eski başkanlar Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anıldı. Bordo-Mavili renklere gönül veren taraftarlar, efsane futbolculara büyük ilgi gösterdi.

Trabzonspor camiası, efsane isimleriyle bir araya gelerek vefat eden başkanlarını anmak için düzenlenen anlamlı bir organizasyona imza attı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı etkinlikte, Başkan Genç, Trabzonspor markasına değer katan isimlerle buluşmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca, Filistin yararına düzenlenen bu organizasyon vesilesiyle, İsrail'in gerçekleştirdiği insanlık dışı soykırım lanetlendi ve bu zulme sessiz kalan dünya kamuoyuna tepki gösterildi.

Yarın (9 Ekim Çarşamba) devam edecek olan turnuvada, saat 15.00'te Trabzonspor’un efsane oyuncuları sahaya çıkacak. Ardından saat 16.00'da şöhretler karması ile unutulmaz Trabzonspor isimleri arasında gösteri maçı yapılacak. Turnuvanın final maçı ise saat 17.00’da gerçekleştirilecek.

Muhabir: BİROL SANCAK