Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen haber sanat camiasını yasa boğdu. Karadeniz’in sevilen sesi, ünlü sanatçı Volkan Konak, bayram konseri için gittiği Gazimağusa’da sahnede fenalaştı. Konser esnasında bir anda yere yığılan 58 yaşındaki sanatçıya ilk müdahale konser alanında yapıldı. Sağlık ekiplerinin kalp masajı uyguladığı Konak, apar topar Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KKTC Sağlık Bakanlığı, yaptığı açıklamada Volkan Konak'ın 00.17’de hastaneye getirildiğini ve tüm müdahalelere rağmen 00.42’de hayatını kaybettiğini duyurdu. Hastane Başhekimliği tarafından yapılan basın açıklamasında, olay yerinde yaklaşık 40 dakika boyunca kalp masajı yapıldığı, ardından entübe edilerek hastaneye getirilen sanatçıya ileri yaşam desteği uygulandığı belirtildi. Ancak tüm çabalara rağmen Volkan Konak kurtarılamadı.

Sanatçının sahnedeki son anlarına ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde Konak’ın şarkısını söylerken bir anda dengesini kaybedip yere yığıldığı görülüyor.

Akçaabat’ta Ramazan Coşkusu Hacivat ve Karagöz’le Zirve Yaptı! Akçaabat’ta Ramazan Coşkusu Hacivat ve Karagöz’le Zirve Yaptı!


Sanat camiası ve sevenleri, Volkan Konak'ın ani vefatıyla büyük bir üzüntü yaşarken, sosyal medyada ünlü sanatçı için taziye mesajları paylaşılıyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ