Dünyanın Geleceğini Yapay Zekâ Şekillendirecek: BM’de Küresel Dijital Mutabakat Kabul Edildi Dünyanın Geleceğini Yapay Zekâ Şekillendirecek: BM’de Küresel Dijital Mutabakat Kabul Edildi

Bu yenilik, iOS platformundaki beta kullanıcıları için geçerli olup, kullanıcıların uygulama içinde 22 yeni tema ve 20 farklı renk seçeneği ile sohbetlerini diledikleri gibi özelleştirmesine olanak tanıyor.

Yeni güncellemeyle, kullanıcılar artık varsayılan bir sohbet teması seçip bu temayı tüm konuşmalarında uygulayabilecek. Ayrıca, farklı sohbetler için ayrı temalar belirleyerek kişisel, iş ve grup sohbetlerini kolayca ayırt edebilecekler. Özellikle sürekli aynı arka planı kullanmaktan sıkılan kullanıcılar için bu yenilik büyük bir kolaylık ve yaratıcılık imkanı sunuyor.

WhatsApp, kullanıcıların tercihlerini dikkate alarak kişiselleştirme seçenekleriyle sohbet deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor. Kullanıcılar, arkadaşlarıyla daha eğlenceli ve renkli sohbetler yapmanın yanı sıra, iş görüşmelerini de daha profesyonel bir görünümle gerçekleştirme fırsatına sahip olacak. Bu güncelleme, WhatsApp’ı sadece bir mesajlaşma aracı olmaktan çıkararak, kişisel bir ifade alanı haline getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: TAKVİM