Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Nuri Şahin, Borussia Dortmund'un teknik direktörü olarak göreve başlamasıyla ilgili olarak büyük bir heyecan duyduğunu ifade etti. Şahin, "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Kulübün üst düzey yönetim ekibindeki herkese bana gösterdikleri inanç için teşekkür etmek istiyorum ve takımdaki yeni görevimi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. İlk günden itibaren bu kulübü mümkün olduğu kadar başarılı kılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, enerji ve tutkuyla çalışacağız." şeklinde konuştu.
Nuri Şahin Antalyaspor kariyerine 142 maç sığdırdı - Son Dakika Haberleri

Borussia Dortmund'un sportif direktörü Sebastian Kehl, Nuri Şahin'in geçmişte hem oyuncu hem de yardımcı antrenör olarak kulüpte görev yapmış olmasının tecrübesini ve bilgisini ortaya koyduğunu vurguladı. Kehl, "Nuri Şahin geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmamıza yardımcı oldu. Burada bir oyuncu ve yardımcı antrenör olarak görev yaparak, kulübün nasıl çalıştığını bilen bir isim. Nuri'ye güvenimiz tam, desteğimiz tam." dedi.

Nuri Şahin: 'İyi bir sonuç aldık ve çok mutluyuz' - Futbol Haberleri

Nuri Şahin, Borussia Dortmund formasıyla 274 resmi maça çıkarak kulüp tarihinde önemli bir oyuncu olarak yer aldı. 2011'de Bundesliga şampiyonluğu ve 2017'de DFB Kupası'nı kazanan Şahin, 2021'den 2023'e kadar Türkiye Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştırdıktan sonra Ocak 2024'te Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak geri dönmüştü.
Nuri Şahin'den Fatih Terim itirafı! - Aspor

Kulüp, Nuri Şahin'in teknik ekibiyle ilgili detayları ilerleyen günlerde açıklayacağını bildirdi. Borussia Dortmund, Edin Terzic'in görevinden ayrılmasının ardından Nuri Şahin'i yeni teknik direktör olarak göreve getirmişti.

Muhabir: BİROL SANCAK