İTALYAN HÜKÜMETİNDEN İSİM DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ

Başlangıçta Alfa Romeo Milano adıyla tanıtılması planlanan modelin ismi, İtalyan Hükümeti’nin itirazı üzerine Junior olarak değiştirildi. Polonya’da üretilecek olan Junior’un, İtalya’da üretilmemesi nedeniyle bu karar alındı. İsim değişikliği, maliyetleri düşürerek aracı daha ulaşılabilir hale getirdi.

TESLİMATLAR EKİM AYINDA BAŞLAYACAK

Junior, lansmana özel 136 beygirlik hibrit "Ibrida" ve 156 beygirlik tamamen elektrikli "Elettrica" versiyonları ile ön siparişe açıldı. Araç teslimatlarının Ekim ayından itibaren yapılması planlanıyor. 54 kWs batarya kullanan Junior Elettrica, şehir içinde 590 kilometre menzil sunuyor ve 100 kW DC hızlı şarj ile 30 dakikadan kısa sürede %10'dan %80'e kadar şarj olabiliyor.

TONALE'NİN BAŞARISINI SÜRDÜRECEK

Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü, Junior modelinin Türkiye’de Tonale ile başlayan başarıyı daha da ileri taşıyacağını belirterek, Alfa Romeo’nun hızlı büyüme gösterdiği ülkelerden biri olduğunu vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Instagram Yetkilileriyle Önemli Görüşme! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Instagram Yetkilileriyle Önemli Görüşme!

LANSMANA ÖZEL AVANTAJLARLA SATIŞTA

Lansmana özel olarak tamamen elektrikli Elettrica Speciale modeli 1.649.900 TL’den, hibrit motorlu Ibrida Speciale modeli ise 1.799.900 TL’den başlayan fiyatlarla online olarak rezerve edilebiliyor. Eylül ayı boyunca Sunroof opsiyonu hediyesi ve 50 bin TL fiyat avantajı da sunulacak.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA