Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş arasında gerçekleşen ilk temas, yeni anayasa sürecinin başlangıcını işaret ediyor. Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için parti ziyaretlerine başlayarak ilk olarak CHP'yi ziyaret etti. Görüşme, CHP lideri Özel ve TBMM Başkanı Kurtulmuş arasında yaklaşık 45 dakika sürdü.

Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı

Av. Sibel Suiçmez (@SibelSuicmez) / X
Kurtulmuş'un ziyaretinde, CHP'nin önemli isimleri de yer aldı. Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Ali Mahir Başarır, Murat Emir, TBMM İdare Amiri Uğur Bayraktutan ve hukukçu kimliği ile Başkanlık Divanı Üyesi Sibel Suiçmez, Kurtulmuş'u karşıladı.
Özellikle, CHP'nin köklü geleneğine sadık kalarak, demokrasinin güçlenmesi ve vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması için kararlı bir şekilde çalışan Trabzon Milletvekili Avukat Sibel Suiçmez'in yeni anayasa çalışmalarında önemli bir rol üstleneceği belirtiliyor. Suiçmez, özgürlükçü ve katılımcı bir anlayışla hareket ederek, Türkiye'nin çeşitli kesimlerini temsil eden bir ekibin içinde aktif görev alacağı kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY