Bir gün sonra da Trabzon heyeti ile birlikte Gürcistan’a uçtu. Oradaki Üniversite ve sağlık kuruluşlarında incelmeler yapan Çuvalcı, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin de Sağlık turizminden nasibi alması için gerekli görüşmeleri ve konuşmaları yaptı. Bugün yeni bir dönemi başlatacak olan Prof. Dr. Çuvalcı, ‘KTÜ biçilen misyonuna bağlı öğrencisine en iyisini verme gayretinde olacak’ dedi.

TRABZON’A AKINTÜRK

Trabzon Şehit Polis Meriç Alemdağ Meslek Yüksek okulu müdürlüğüne 1.Sınıf emniyet müdürü İsmail Akıntürk atandı. Akıntürk, görevine başladı.

MHP’DE BİRLİK MESAJI

MHP Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Salih Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri MHP il başkanlığına atanan Tolgay Sivrikaya’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

DEMİRALAY SAMSUN’A

Trabzon Emniyet Müdür Yardımcılığından 1.Sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Kazım Demiralay Samsun polis meslek yüksek okulu müdürlüğü görevine getirildi.

BBP’DE YENİ DÖNEM

Muhtarın Anne Acısı Muhtarın Anne Acısı

BBP MKYK üyesi Kağan Mumcu, BBP Trabzon İl Başkanlığına atanan Adem Aydın’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyip plaketini takdim etti.

AZİZOĞLU’NA DESTEK

AK Parti Trabzon il koordinatörü Muğla Milletvekili Kadem Mete ve Ak Parti il başkanı Sezgin Mumcu Sürmene belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu’nu ziyaret ederek öngörülen projeleri ile ilgili bilgi aldılar.

AKSOY’A ZİYARET

TUİK Bölge Müdürü İsmail Çapoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi(BAM) 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy’u ziyaret ederek hazırladıkları istatistik kitabını kendisine takdim etti.

KONGRE İSTİŞARESİ

AK Parti Trabzon il koordinatörü Kadem Mete Araklı Belediye Başkanı Dr Hüseyin Avni Coşkun Çebi’yi ziyaret ederek kongre süreci ile ilgili görüşlerini aldı.

ÇAPOĞLU YOKUM DEDİ

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, yaşanan son gelişmelerden sonra önümüzdeki günlerde yapılacak olan Of İlçe Başkanlığı kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ