Başkan Doğan, kulüp dergisindeki yazısında, yeni sezonda tamamen şampiyonluk mücadelesine odaklanacaklarını ifade ederken, dedikoduların ve kavgaların son bulmasını ve futbolun konuşulduğu, heyecan dolu günlerin yaşanmasını temenni etti. Kendilerinin Trabzon şehrine hizmet için göreve geldiklerini ve hizmet anlayışlarının inatçı, istekli ve hırslı olduğunu belirten Başkan Doğan, gelecek için hazır olduklarını vurguladı.

Trabzonspor'un yeni sezonda şampiyonluk için kolları sıvadığını belirten Başkan Doğan, yeni destanlar yazmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Akıllı planlama ve sürdürülebilir futbol yatırımlarıyla, Trabzonspor taraftarına unutulmaz duygular yaşatacaklarını belirten Başkan Doğan, aynı zamanda Trabzon şehrini düşman ilan etmeye çalışanlara karşı sessiz kalmayacaklarını ve sert bir tavır sergileyeceklerini ifade etti. Sosyal medyada koca bir şehri hedef tahtasına taşımaya cüret edenleri de unutmayacaklarını ve kırmızı çizgilerini sert ve tavizsiz bir şekilde savunacaklarını vurguladı.

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Başkan Ertuğrul Doğan'ın çarpıcı açıklamalarıyla Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle birlik ve kararlılıkla yoluna devam ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY