MHP İl Başkanı Ayar'dan Gençlere Çağrı: "Gençlerimizi Sporla Buluşturalım" MHP İl Başkanı Ayar'dan Gençlere Çağrı: "Gençlerimizi Sporla Buluşturalım"

Genel Başkan Katılımı İhtimali

Başkan Nas, ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin de gerçekleştirilebileceğini belirterek, "Genel Merkezimizin uygun görmesi halinde il kongremizi de düzenleyeceğiz. Programı uygun olması halinde, Genel Başkanımız Dr. Muhammed Fatih Erbakan’ın katılımını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Partinin Artan İlgi ve Üye Sayısı

Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde her geçen gün artan bir ilgiyle karşılaştığını vurgulayan Ziya Nas, "Partimiz, Türkiye genelinde AK Parti ve CHP’nin ardından üye sayısı bakımından 3. sırada yer alıyor. Kayıtlı üye sayımız 600 bine yaklaşmış durumda. Gümüşhane’de ise bu rakam 1.705’e ulaşmış bulunuyor. Geride bırakılan seçimler ve anketler, bu ilgilerin artarak devam edeceğini gösteriyor" dedi.

Gelecek Seçimlerde Etkin Söz Sahibi Olacaklarını Vurguladı

Nas, partilerinin gelecekteki seçimlerde Türkiye’nin yönetiminde etkin bir rol üstleneceğini belirterek, "Bu veriler ışığında, Yeniden Refah Partisi'nin gelecek seçimlerde Türkiye’nin yönetiminde etkin olarak söz sahibi olacağını söylemekte fayda var" diye konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY