Trabzon’da yerel seçimlerde dikkat çeken Yeniden Refah Partisi, önemli bir istifa haberiyle gündeme geldi. Araklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini 2 yılı aşkın süredir yürüten Gönül Karabela, parti üyeliğinden ve başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İş Hayatından Dolayı İstifa Kararı

Karabela, istifasının gerekçesini iş hayatındaki yoğunluk olarak belirtti. Yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partisi Araklı Kadın Kolları Başkanlığı görevimden iş hayatımdaki sorumluluklar nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte yanımda olan tüm arkadaşlarıma ve il başkanımız Zinnet Çelik hanıma teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan’dan Kanalizasyon Eleştirisi İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan’dan Kanalizasyon Eleştirisi

Karabela’dan Partililere Teşekkür

Görev süresi boyunca destek gördüğü partililere teşekkür eden Karabela, il başkanı Zinnet Çelik'in her zaman yanında olduğunu belirterek, görevine devam edememenin üzüntüsünü dile getirdi.

Bu istifa, Yeniden Refah Partisi'nin Trabzon’daki çalışmalarına nasıl yansıyacağı konusunda soru işaretleri yaratırken, partinin yerel seçimlerdeki başarıları sonrasında yeni bir kadın kolları başkanı belirlemesi bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN