Açılışa Önemli Katılımlar
Açılışa Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Rubenis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Nevzat Özer ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran gibi önemli isimler katıldı.

Başarının Sırrı: Aile Birliği
Güntaş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, açılış konuşmasında aile birliğine ve eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, “750 fabrikanın desteğini Trabzon’a getirdik. Rızkımızın 10’da 9’u ticarettir. Hedefimiz, kendimizi sürekli yenileyerek halkımıza hizmet etmeye devam etmektir” dedi.

Onur ve Gurur
Güneş, “Bacasız bir fabrika kurduk. Gençlere şirketimizi emanet ettik. AVM’nin dolmaya başlaması bizleri onurlandırıyor,” diyerek şirketlerinin Trabzon için bir değer olduğuna dikkat çekti.

Ortahisar Belediyesi’nden Yapılan Atamayla İlgili Açıklama: “Doğru Bir Adım” Ortahisar Belediyesi’nden Yapılan Atamayla İlgili Açıklama: “Doğru Bir Adım”

Takdir Edilen Başarı
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Halis Güneş’i yardımseverliği ve başarılı ticaret anlayışı nedeniyle takdir ederken, Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak ise Güntaş’ın nesiller boyu bir arada kalmayı başararak büyüdüğünü ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA