Sanal Kumar Tehlikesi Büyüyor
Işıl Demir Güner, Trabzon'da sanal kumar bağımlılığının ciddi bir sorun haline geldiğini belirtti. Aileleri dağıtacak boyutlara ulaşan bu bağımlılıkla mücadele etmek için halkı bilgilendirdiklerini söyleyen Güner, özellikle gençlerin büyük bir tehdit altında olduğunu ifade etti.

YEDAM’dan Ücretsiz Destek
Güner, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında da bilgilendirmede bulundu. Çukurçayır’da faaliyet gösteren YEDAM, tütün, alkol, madde, internet ve kumar bağımlılığı yaşayan bireylere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlıyor. Ailelerin de bu süreçte desteklenmesi için çalışmalar yürüten YEDAM, gizlilik esasına göre hizmet veriyor.

Trabzonlu Gazeteci Yazar Uzay Karslı İlk Kitabını Yayımladı: "Köyde Kitap Yetişir mi?" Trabzonlu Gazeteci Yazar Uzay Karslı İlk Kitabını Yayımladı: "Köyde Kitap Yetişir mi?"

Bağımlılıkla Mücadelede Kararlıyız
Işıl Demir Güner, “Bir kişiyi bile sağlıklı bir hayata kavuşturmak bizim için büyük bir onurdur. Uzman ve gönüllü ekibimizle bağımlılıkla mücadelede halkımızın yanındayız,” diyerek, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelede her zaman aktif olacağını ifade etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK