Teknoloji ve Kumar Bağımlılığına Dikkat!

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Şehit Ömer Fatih Ayar’ın Kabrine Araç Yolu Açıyor! Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Şehit Ömer Fatih Ayar’ın Kabrine Araç Yolu Açıyor!

Boz, günümüzde en yaygın zararlı alışkanlıkların başında teknoloji ve kumar bağımlılığının geldiğini belirtti. “Teknoloji hayatımızda tabi ki olmalı, fakat zamanında ve verimli kullanılmalıdır. Özellikle öğrencilerimizin teknolojiyi yalnızca dersleri için kullanmaları, yeteneklerine uygun sosyal aktivitelere katılmaları büyük önem taşımaktadır” diyerek, gençlerin bu konudaki bilinçlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kitap Okuma ve Sporun Önemi!

Boz, toplumun zararlı alışkanlıklardan uzak durması için kitap okumayı ve spor yapmayı teşvik etti. “Herkesin bol bol kitap okumasını ve spor yapmasını sağlamalıyız. Bağımlılıklardan uzak durmak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için bu alışkanlıkları hayatımıza entegre etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Yeşilay, sağlıklı bir toplum oluşturma yolunda attığı adımlar ve yürüttüğü projelerle, gelecekteki nesillerin bağımlılıklardan uzak, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerini hedefliyor. Bu anlamda, toplumsal bilincin artırılması ve bireylerin bilinçlendirilmesi için yürütülen çalışmalar her geçen gün önem kazanmaktadır.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU