Jandarmadan Öğrencilere Güvenli İnternet ve Suçtan Korunma Eğitimi Jandarmadan Öğrencilere Güvenli İnternet ve Suçtan Korunma Eğitimi

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttükleri projeler ve Trabzon’daki faaliyetleri hakkında Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu’na bilgi verdi. Güner, Yeşilay’ın bu alandaki mücadelesine Sürmene Belediyesi’nden destek istedi.

"Bağımlılıkla Mücadele Hepimizin Sorumluluğunda"

Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Yeşilay’ın Türkiye’de bağımlılıkla mücadelede önemli bir kurum olduğunu belirterek, Sürmene’nin bağımlılık konusunda Trabzon genelinde iyi bir durumda olduğunu vurguladı. Azizoğlu, "Bağımlılıkla mücadele konusunda herkese büyük görevler düşüyor. Sürmene Belediyesi olarak, bu çalışmalara öncülük eden tüm kuruluşlara, özellikle Yeşilay’a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

"Yeşilay’ın Çalışmalarını Destekliyoruz"

Azizoğlu, Yeşilay’ın hem ülke genelinde hem de Trabzon’da yürüttüğü çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade etti. "Projelerimizde her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Azizoğlu, bağımlılıkla mücadelede ortak hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN