Vekillerin çalışmaları Trabzon’da nasıl karşılık buluyor? Vekillerin çalışmaları Trabzon’da nasıl karşılık buluyor?

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın TBMM yaz dönemi için ara verir vermez soluğu Trabzon’da aldı ve sahadaki çalışmalarına başladı.

İlçe başkanları ve teşkilatlarla toplantılar düzenliyor, sorun olarak iletilen konuları çözmek için vakit kaybetmeden toplantılar sırasında ilgili bakanlıklarla görüşerek çözmek için girişimler yapıyor, konuyu bekletmeden çözüm sunuyor veya ajandasına çözmek için not alıyor. Yomra Sürmene, Araklı,Arsin, Vakfıkebir,Beşikdüzü ilçelerinden sonra dün de Ortahisar ilçe teşkilatları ile biraradaydı. Özellikle belediye başkanları yeni değişen ve başka partilere geçen ilçelere öncelik vermesi önümüzdeki süreci değerlendirmesi açısından dikkat çekici.

Okul inşaatları şantiyelerinde yerinde incelemelerde de bulunan Büyükaydın hem olimpiyatlardaki sporcularımızı hem de Trabzonsporun maçlarını da yakından takip ediyor.

Şehrin kanaat önderlerini, dostlarını ve arkadaşlarını ve sanayici iş insanlarını da ziyaret ederek Trabzon’da vaktini geçiren Büyükaydın’ın gittiği ilçelerde hemşehrileri ile samimi sohbetleri de dikkat çekiyor. 

Şehrin nabzını tutan ve sorun alanlarını  sahada belirleyen Büyükaydın’a biz de kolaylıklar diliyoruz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA