Bölgenin Gözü  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ’da Bölgenin Gözü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ’da

ÇAYIRBAĞI ÖRNEK OLDU
Sevgili Okurlar, Kurban bayramı geliyor. Kurbanlıklar el yakıyor. Böyle bir dönemde Trabzon Düzköy Çayırbağı’ndaki habermiz örnek oldu. 5 muhtarlık bir araya geldiler ve etin kilosunun 450 TL’den hesaplanacağını imza altına aldılar. Bahattin Baştürk  imzalı bu haber kurban kesecek olanlara da yol gösterdi ve kolaylıklar sağladı
USTA İÇİN AĞLADIK
Değerli Okurlar, 30 Mayıs 2023 tarihinde kaybettiğimiz İbrahim Usta’nın seneyi devriyesi idi.  İş dünyas’ında zirveye çıkan ve çok önemli yardımlar, hayır işleri yapan Usta için mezarı başında anma gerçekleşirildi. Anma töreni için Av.Şeref Malkoç Trabzon’a geldi ve  anma etkinliğine katılarak sonrasında da  Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Malkoç ayrıca babaocağına çıkarak anne ve basaının mezarlarına kuran okudu. Arsin’de de din görevlileri ile biraraya geldi.
İLANDAN DA TASARRUF!
Sevgili Okurlar. Geçen hafta tasarruf genelgesi doğrultusunda Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 2 milyon 500 bin TL’lik ihalelerin altında kalanları artık kurum içinde duyuracak. Yani ilana çıkmayacak. Bu yerel basına yönelik önemli bir darbedir. Bunun açıklanmasından sonra  BİK Yönetim kurulu Toplantısından sonra Genel müdürün yaptığı açıklama da var, ‘Artık gazeteler kendi göbeğini kesmeyi öğrenecek’ dedi. Ekledi, 2024 yılında yaygın ve yerel gazetelere verilecek olan ilan rakamının 4 milyar TL’yi aşacağını da ifade etti.  
FUTBOLDA  İŞ DEĞİŞTİ
Değerli okurlar, Fenerbahçe’nin tam 45 miyon Euro vererek Morinho’yu teknik direkör olarak alması Türkiye liginin marka değerine katkı yapacaktır.  Morinho ona göre de dünya yıldızlarını kadrosunda görmek istiyor. Galatasaray’da  Fener rekabeti sebebiyle çok önemli isimleri transfer edecek. Beşiktaş Başkanı geçen yıl hayal kırımklığı yaşadı ve kupa ile işin tadını aldı o da geri kalmamak için en iyi hocayı alacak ve futbolcuları getirecek. Peki Trabzonspor ne yapacak? Trabzon elini çabuk tutmalı. Transferleri yapmalı. Ancak hepsinden önemlisi bir kez daha Avcı ile oturup konuşmalı.
‘LAF KALABALIĞI YOK’
Trabzon’un, Trabzonspor’un özellikleri ona anlatılmalı. ‘Topu rakibe bırak’  saçmalığından vazgeçmeli ve temaslı ve süratli hucuma çıkan bir kadro oluşturması gerektiği anlatılmalıdır. Artık Taraftarlar laf kalabalığından futbol topunu göremez oldular.
Mutlu Haftalar TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ