Siyasi Süreç Değerlendirildi
Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP İl Başkanı Bak, önümüzdeki siyasi süreci değerlendirdiklerini belirtti. Başkan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret ederek önümüzdeki siyasi süreci değerlendirip, yeni bir yol haritası belirleme konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Yerel ve Genel Siyaset Üzerine İş Birliği
Ziyaret, Yomra ve Trabzon genelindeki siyasi atmosferde yeni gelişmelerin habercisi olarak değerlendiriliyor. CHP İl Başkanlığı ve Yomra Belediyesi arasındaki bu görüşmenin, önümüzdeki dönemde yerel yönetim ve siyasi stratejilerde önemli iş birliklerine yol açabileceği düşünülüyor.

Trabzon Ekibinden Bakan Uraloğlu’na Ziyaret; Yatırımlar Masaya Yatırıldı Trabzon Ekibinden Bakan Uraloğlu’na Ziyaret; Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Başkan Mustafa Bıyık’ın da önümüzdeki dönemde ilçede yapılacak projeler ve siyasi çalışmalar hakkında fikirlerini paylaştığı toplantının olumlu bir havada geçtiği öğrenildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY