Trabzonspor Efsanesi Şenol Güneş, Akçaabat'ta Tarihi Ortamahalle'yi Gezdi Trabzonspor Efsanesi Şenol Güneş, Akçaabat'ta Tarihi Ortamahalle'yi Gezdi

Başkan Bıyık, karavan park projesiyle Yomra’daki ekonomik canlılığı daha da artırmayı hedeflediklerini belirtti. “Turizmi çeşitlendirmemiz ve dört mevsime yaymamız lazım. Ülke olarak bunu başarabilirsek çok büyük kazançlar elde edebiliriz. Biz Yomra olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Bu kapsamda ilçemize karavan park kazandırmayı arzu ediyoruz. Bu amaçla uygun yer arayışlarımız devam ediyor. İnşallah arazi teminini gerçekleştirdiğimizde karavan parkı Yomra’mıza kazandırmayı planlıyoruz. Böylece ülkemizin dört bir yanından gezginlerin ilçemize fazlaca gelmesini sağlamış oluruz” diye konuştu.

Yomra’ya belli miktarda karavanların geldiğini ve yol kenarları ile otoparklarda park etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Bıyık, sözlerine şöyle devam etti: “Karavan park projemizle ilçemizde oluşan görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız. Hem karavancılar ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana kavuşacak hem de ilçemiz daha fazla turist çekecektir. İlçemizin turizmden aldığı payı daha da artırmak için proje üretmeye devam edeceğiz.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN