Transfer dönemi sona ermiş olmasına rağmen, serbest oyuncu statüsündeki futbolcuların transferi hâlâ mümkün olduğundan, Yazıcı'nın bu süreçte Olympiakos ile anlaşması muhtemel görünüyor.

Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılmasına rağmen transfer sezonunu kulüpsüz geçiren Yusuf Yazıcı hakkında sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Geçen sezonu Lille'de tamamlayan milli futbolcunun Olympiakos'a transfer olabileceği iddia ediliyor.

Yunan basınından Sport 24'ün haberine göre, Yunanistan Süper Ligi'nde şu ana kadar oynadığı beş maçta üçüncü sırada bulunan Olympiakos, Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmak istiyor. Haberde, Eylül ayının başında menajerler aracılığıyla Yusuf’un isminin kulübe iletildiği ancak o dönem ilgilenilmediği belirtiliyor. Fakat UEFA Avrupa Ligi kurasının ardından ve ligdeki maç performansları sonrasında teknik direktör Jose Luis Mendilibar, kanat rotasyonuna takviye yapılması gerektiğini fark etti.

Yunanistan'da transfer dönemi sona ermiş olmasına rağmen, serbest oyuncu statüsündeki futbolcular takımlara katılabiliyor. Yusuf Yazıcı da bu kapsamda Olympiakos'un transfer listesine girebilir. Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan milli futbolcu, henüz bir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.

Şenol Güneş’in Mesajları Gündem Oldu! Şenol Güneş’in Mesajları Gündem Oldu!

Yusuf Yazıcı, geçen sezon Lille formasıyla 42 maça çıktı ve toplamda 2.128 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda 12 gol atıp 4 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Milli oyuncunun, serbest oyuncu olarak geçirdiği bu süreçte Olympiakos ile anlaşma yapıp yapmayacağı merak konusu.

Kaynak: YUNAN BASINI