Yusuf Yazıcı için Everton’ın yanı sıra Leicester City ve AFC Bournemouth gibi Premier Lig ekipleri de devredeydi. Fransız medyası, özellikle Leicester City’nin Yusuf’la yakından ilgilendiğini belirtirken, Everton’ın transfer yarışında öne geçtiğini vurguladı. Jeunes Footeux gazetesi, Yazıcı'nın İngiltere'ye transferinin kısa sürede resmileşeceğini yazdı.

Trabzonspor Basketbol, Haremspor Maçına Odaklandı: Faruk Beşok'tan İlk Haftanın Analizi.. Trabzonspor Basketbol, Haremspor Maçına Odaklandı: Faruk Beşok'tan İlk Haftanın Analizi..

MESUT ÖZİL'İN YERİNİ DOLDURAMASA DA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI
Everton.news kanalı, Yusuf Yazıcı'nın Mesut Özil’in yerini doldurması beklenirken bu seviyeye ulaşamadığını ancak genç oyuncunun hâlâ büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Mesut Özil’in de Yusuf hakkında söylediği övgü dolu sözler hatırlatıldı: “Yusuf Yazıcı harika bir 10 numara. Onunla aramızda çok benzerlikler var. Yakın gelecekte Yusuf’u büyük bir Avrupa kulübünde göreceğiz.” ifadeleri, Yazıcı’nın Avrupa’daki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Kaynak: FOTOSPOR