Trabzonspor Tümosan Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trabzonspor Tümosan Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Milli yıldız, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile anlaşmaya vardı. Yusuf Yazıcı’nın kısa süre içinde transferinin duyurulması bekleniyor. Trabzonspor’dan 2019 sezonunda 18 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransa ekibi Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı, ikinci sezonunda Fransa’da lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. 

Sonraki sezon Rus ekibi CSKA Moskova’ya kiralanan Yusuf Yazıcı daha sonra Trabzonspor’a da kiralık olarak geri dönmüştü. Geçtiğimiz sezonu Lille’de oynayarak geçiren Yusuf Yazıcı, Fransa ekibi ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne geçmişti. 

Yusuf Yazıcı, Avrupa Kupaları’nda attığı gollerle Lille formasıyla adını tarihe yazdıran isimlerden biri olmuştu. Milli yıldız Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla Fransa Liginde toplam 96 maça çıkarken 15 gol, 12 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki 10 numara Yusuf Yazıcı’nın anlaşmaya vardığı West Ham United, İngiltere Premier Lig’de 4 puanla 14’üncü sırada yer alıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU