Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı 'Hediye Forma Challenge' kampanyasına birçok isim katkıda bulundu. Yeni sezon formalarına destek sağlayan isimler arasında yer alan 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu da kampanyaya bin forma ile destek verdi.

Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş: Trabzonspor’da Özlenen Hava Geri Dönüyor! Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş: Trabzonspor’da Özlenen Hava Geri Dönüyor!

Gönül Daha Fazlasını İsterdi

Trabzonspor Kulübü, desteklerinden dolayı Celil Hekimoğlu’na teşekkür etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hekimoğlu, gönlünden geçenin daha fazla katkıda bulunmak olduğunu ancak 1461 Trabzon FK için gelecek sezon kadroyu güçlendirmek ve şampiyonluk kadrosunu kurabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Hekimoğlu, kulüp olarak destek alamadıklarını vurgulayarak, “Gönül daha çok forma alarak destek olmak istiyor ama takdir edersiniz ki 1461 Trabzon FK, transfer için bizi bekliyor ve bizim elimizden tutan da yok gibi” ifadelerini kullandı.

Başkan Celil Hekimoğlu’nun bu çağrısı, 1461 Trabzon FK’ya destek sağlanması ve kulübün hedeflerine ulaşabilmesi için büyük önem taşıyor. Kulübün 1. Lig hedefini gerçekleştirebilmesi adına daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu açıkça görülüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY