Bu kez mutlu sona ulaşmak için kararlı olan Kırmızı-Lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarına hız verdi.

1461 Trabzon FK, teknik direktörlük görevine daha önce Şanlıurfaspor’u 1. Lig'e çıkaran Zafer Turan’ı getirerek önemli bir adım attı. Yeni teknik direktör ile yola çıkan Kırmızı-Lacivertliler, transfer çalışmalarına odaklandı ve gerekli takviyeler için yoğun bir çaba içerisine girdi.

İş Bitirecek İsimler

Teknik direktör Zafer Turan ve Scout ekibinin istişaresiyle belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren 1461 Trabzon FK, hem ileriye dönük genç yetenekleri hem de kritik maçlarda yaşanan sorunları çözecek deneyimli oyuncuları kadroya katmayı hedefliyor. Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu, bu sezon işi Play-Off’lara bırakmadan şampiyon olarak direkt 1. Lig’e yükselecek bir kadro oluşturmak için tüm imkanları seferber etmiş durumda.

Başkan Hekimoğlu, "Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde yaşadığımız hayal kırıklığını bu yıl tekrar yaşamak istemiyoruz. Şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmek için gerekli tüm adımları atıyoruz. Yeni teknik direktörümüz Zafer Turan ile birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Trabzonspor'un Zor Transfer Kararı: Paul Onuachu mu, Roman Yaremchuk mu? Trabzonspor'un Zor Transfer Kararı: Paul Onuachu mu, Roman Yaremchuk mu?

1461 Trabzon FK, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle ve güçlü kadro yapılanmasıyla dikkat çekiyor. Taraftarlar, bu sezon takımın 1. Lig hedefini gerçekleştireceğine dair büyük bir inanç taşıyor. Kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolcular, şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU