TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz 1461 Trabzon, uzun yıllar Lacivert-Kırmızılı formayı giyen ve son olarak Keçiörengücü’nde oynayan Musa Caner Aktaş ile sözleşme imzaladı. Trabzon Kızlar Manastırı’nda, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara’nın katılımı ile yapılan imza töreninde, başarılı futbolcu Musa Caner Aktaş, kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

CANER EVLADIMIZ OLDU

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara, Musa Caner Aktaş’ın kalitesini ve yeteneğini bildiklerini ifade ederek, “Caner bizim artık evladımız oldu. Katkı yapacağına inandığımız bir futbolcu. Bu sezon genç, dinamik, başarıya aç oyunculardan oluşan bir kadro kuruyoruz. Eksik bölgelerimize transferlerimiz devam edecek. Her iki taraf için de hayırlısı olsun” dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Uzun yıllar 1461 Trabzon FK’da forma giydiğini belirten futbolcu Musa Caner Aktaş ise, “Geçtiğimiz dönem de kiralık olarak forma giydim. Buraya gelirken hiç düşünmedim. Burasını yuvam olarak görüyorum. Bu kulüp bana çok şey kattı. Bu sezon da inşallah çok daha başarılı olacağım ve takımım için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN