Yeni Transferler ve Güçlü Kadro

1461 Trabzon FK, daha önce Trabzonspor’dan Emirhan Zaman, Elazığ FK’dan Talha Aydemir, Altınordu’dan Metehan Yılmaz ve İstanbulspor’dan Eslem Öztürk’ü kadrosuna katmıştı. Ayrıca, İstanbul Başakşehir’den sağ bek Muhammed Sarıkaya ve Ankaraspor’da forma giyen 31 yaşındaki stoper oyuncusu İbrahim Sürgülü ile de sözleşme şartlarında anlaşmaya varılmıştı.

Süleyman Güneş 1461 Trabzon’da

Önceki sezon Iğdır FK ile 2. Lig şampiyonluğu yaşayan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Süleyman Güneş, 1461 Trabzon FK ile anlaşmaya vardı. Oyuncu ile sözleşme şartlarını görüşen ve mutabık kalan 1461 Trabzon, kısa süre içerisinde Süleyman Güneş'e imza attıracak. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Güneş, yeni takımında da başarılı bir performans sergilemek ve yeni bir şampiyonluk hikayesi yazmak istiyor.

Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı

Şampiyonluk Hedefi

Lacivert-Kırmızılı forma altında yeni başarılara imza atmak isteyen Süleyman Güneş, 1461 Trabzon FK’nın hücum hattına önemli bir güç katacak. Kulüp, yapılan bu transferlerle gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

1461 Trabzon FK taraftarları, yeni sezon öncesi yapılan bu önemli transferlerle büyük bir heyecan yaşıyor. Süleyman Güneş'in takıma katılması, Lacivert-Kırmızılıların hücum hattında önemli bir katkı sağlayacak ve takımın şampiyonluk hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynayacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY