İmza Töreni Gerçekleşti Süleyman Güneş ile sözleşme şartlarını görüşen ve mutabık kalan 1461 Trabzon, 27 yaşındaki oyuncuyu Trabzon’a getirerek resmi imzayı attırdı. Lacivert-Kırmızılı kulüp ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Süleyman Güneş, yeni sezonda Lacivert-Kırmızılı forma altında yeni bir şampiyonluk hikayesi daha yazmak istiyor. Süleyman Güneş, geride kalan sezonda Iğdır FK ile 2.Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Güçlü Kadro İçin Takviyeler Sürüyor Daha önce Trabzonspor’dan Emirhan Zaman, Elazığ FK’dan Talha Aydemir, Altınordu’dan Metehan Yılmaz, İstanbulspor’dan Eslem Öztürk, İstanbul Başakşehir’den sağ bek Muhammed Sarıkaya, Ankaraspor’dan stoper İbrahim Sürgülü, Bulvarspor’dan sağ bek Yiğit Canguru ve Isparta 32 Spor’dan 18 yaşındaki kaleci Mert Kaya’yı kadrosuna katan 1461 Trabzon, Süleyman Güneş ile 9. transferini gerçekleştirmiş oldu. Sağ kanata yapılan bu takviyeyle hücum hattını güçlendiren Lacivert-Kırmızılı kulüp, golcü bir oyuncu arayışına da devam ediyor.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

1461 Trabzon FK, Süleyman Güneş’in takıma katılmasıyla birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefini sürdürme yolunda önemli bir adım attı. Taraftarlar, Süleyman Güneş’in performansını büyük bir heyecanla bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY