Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Ömer Ayar, "Türk Milleti 15 Temmuz’da ayağa kalktı ve iradesine sahip çıktı. İçeride ve dışarıda işbirlikçilerine gereken dersi verdi. Böyle bir milletin mensubu olmaktan dolayı ne kadar şükretsek azdır" diyerek, devletimizin bu hainlere yönelik kararlı mücadelesinin sonuna kadar süreceğini ve tek bir FETÖ'cü hainin bu topraklarda barınamayacağını belirtti. Ayar, "15 Temmuz akşamı şehit olan askerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın kanı yerde kalmamıştır, kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

Asil Bir Duruş Sergiledi

FETÖ'cülerin hain darbe girişimine karşı Türk milletinin asil bir duruş sergilediğini vurgulayan Ayar, "Milletimiz o gün darbeye dur dedi, meydanlara çıktı, tanklara, toplara, tüfeklere kendini siper etti, hayatını verdi bu vatan için. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Bu milletin topyekun kendini ortaya koymasıyla bu hain darbe girişimi başarılı olamadı. O gün hiçbir sivil direnişçi tek bir kurşun atmadan tanklara, tüfeklere, toplara, uçak bombalarına karşı durdu. Milletimiz o gün tarihte görülmeyen bir sivil direniş örneğini gösterdi. Milletimiz, milli iradeye sahip çıkma bilinci ile darbelere karşı artık daha dirençli ve daha duyarlı bir toplum haline geldi" dedi.

Sonuna Kadar Mücadele

Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor! Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor!

Ömer Ayar, Türk milletinin, 15 Temmuz'da gösterdiği kararlılığı ve birlik ruhunu vurgulayarak, "Devletimizin hainlere karşı mücadelesi sonuna kadar sürecek. Aziz milletimizle birlikte bu topraklarda bir daha hainlerin barınmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Birol Sancak