Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 Süper Lig sezonunun kura çekimini Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon 19 takımla oynanan ligde bu sezon Eyüpspor, Göztepe ve Bodrumspor’un katılımıyla yeniden 20 takımla mücadele edilecek.

İŞTE TRABZONSPOR'UN FİKSTÜRÜ

1.Sivasspor (d)
2.BAY
3.Kayserispor
4.Eyüpspor (d)
5. Beşiktaş
6. Gaziantep (d)
7. Konyaspor
8.Hatayspor (d)
9. Başakşehir
10.Göztepe (d)
11.Fenerbahçe
12.Rizespor (d)
13.Adana Demirspor
14.Alanyaspor (d)
15.Kasımpaşa
16.Galatasaray (d)
17.Bodrumspor
18.Samsunspor (d)

DERBİ FİKSTÜRÜ İSE ŞÖYLE

Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

5. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş

11. Hafta Trabzonspor-Fenerbahçe

16. Hafta Galatasaray- Trabzonspor

Yeni Takımlar Süper Lig'de:
Geçen sezon Süper Lig'den Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Ankaragücü ve Pendikspor küme düşerken, 1. Lig'den şampiyon olan Eyüpspor, ikinci sırada yer alan Göztepe ve play-off galibi Bodrumspor bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek.

Derbi Tarihleri Açıklandı:
TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, ilk yarıda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak derbi maçların tarihlerini açıkladı. Buna göre, derbiler 5., 6., 10., 11., 15. ve 16. haftalarda oynanacak. Bu heyecan dolu maçlar, Süper Lig’in ilk yarısında futbolseverlere büyük keyif yaşatacak.

Kura Çekimi Sonuçları:
Kura çekimi sonrası, takımların fikstürü belirlenmiş oldu. İlk hafta maçları ve sezon boyunca oynanacak karşılaşmaların programı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Kura çekimi sonrası güncellenen haberimizde fikstür detaylarına yer verilecektir.

Taraftarların Beklentisi:
Futbolseverler, Süper Lig’in yeni sezonunu büyük bir heyecanla bekliyor. Özellikle derbi maçlarının tarihleri, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Süper Lig’e yeni katılan takımların performansı da merakla bekleniyor.

Süper Lig 2024-2025 sezonunun tüm takımlar için başarılı ve fair-play ruhuna uygun geçmesini diliyoruz. Futbolseverler, yeni sezonun başlamasıyla birlikte heyecan dolu karşılaşmalara tanıklık edecek. Takımların yeni sezon hazırlıkları sürerken, tüm gözler sezonun açılış maçlarına çevrildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK