Osman Aydın'dan Anıl Şahinler'e Devir

Trabzon’da Ultra Sümela Koşusu Heyecanı Başlıyor: Son Kayıt Tarihi 24 Eylül! Trabzon’da Ultra Sümela Koşusu Heyecanı Başlıyor: Son Kayıt Tarihi 24 Eylül!

Artvin’de uzun yıllar birlikte çalışan Osman Aydın ile Anıl Şahinler, Trabzon’da halef-selef oldular. Osman Aydın’ın emekliye ayrılmasının ardından Şahinler, Trabzon AKSA Çoruh Elektrik Yatırım A.Ş’nin il müdürlüğüne atandı. Şahinler, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde basının kent sorunlarının çözümünde önemli bir misyon üstlendiğini ve Trabzon basınının güçlü olduğunu vurguladı.

Basının Önemi ve Elektrik Hizmetleri

Şahinler, "Bu kentin insanı olarak buraya hizmet etmek benim için büyük mutluluk kaynağı. Biz de eksikliklerimiz varsa onların çözümünde basından da destek alacağız. Çoruh Aksa elektrik yatırım ekibi olarak 24 saat sahadayız. Tüm vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın sıkıntılarını çözmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Trabzon’da nüfusa göre abone sayısı çok fazla. Halen talepler var. Şehirdeki de, köydeki de, yayladaki de elektriğim hiç kesilmesin istiyor. Yaylalarda artık derin dondurucudan çamaşır makinesine kadar tüm elektronik eşyalar mevcut. Bunlara yetişmek ve sıkıntı yaşatmamak için güçlü bir ekiple çalışıyoruz" dedi.

Şahinler'in bu ziyareti, basın ile iş birliği içinde Trabzon’a daha iyi hizmet sunma amacını taşıdığını gösteriyor. Basının, kentteki sorunların çözümüne katkı sağlayan önemli bir platform olduğunu belirten Şahinler, bu iş birliğinin önemini vurguladı.

Muhabir: BİROL SANCAK