Vize Sorunu Üzdü

Çalışmalardan son derece memnun olduğunu ifade eden direktör İlhan Palut, vize sorunu nedeniyle kampa katılamayan ve yardımcı antrenör nezaretinde İstanbul’da hazırlık yapan orta saha oyuncusu Olawoyin, kanat oyuncusu Akintola ve yeni transferlerden forvet Ali Sowe’un sorunlarının çözülerek 3. etap kampında yer almalarını istedi.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok! Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok!

Şu ana kadar Polonya’nın Rakow Czestochowa takımından 25 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Giannis Papanikolaou’yu 3 yıllık sözleşme ile kadrosuna katan Yeşil-Mavililer, son iki sezonu kiralık olarak Ankaragücü’nde geçiren ancak bonservisi Rus ekibi Rostov’da bulunan 30 yaşındaki Gambiyalı santrfor Ali Sowe ile Beşiktaş’tan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrehan Bulut’a da kiralık olarak 1’er yıllık imza attırdı.

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, yaşanan vize sorunlarının çözülmesi ve transferlerin takıma katılmasıyla birlikte daha güçlü bir kadroyla sahaya çıkmayı hedefliyor. Yönetim ve teknik ekip, sezon öncesi yapılan bu yoğun çalışmaların meyvesini almayı umuyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU