Kırmızı Duvar Yine Sahneye Çıkacak

Portekiz maçı hazırlıklarına ara vermeden önceki gün başlayan millilerimiz, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Milli takımda İrfan Can Kahveci dışında tüm oyuncular antrenmanda takımla birlikte çalışırken İrfan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Signal Iduna Park’ta oynanacak maçta, Gürcistan maçında olduğu gibi muhteşem bir seyirci desteğine sahip olacak olan Ay-Yıldızlılar, 2’de 2 yaparak gruptan çıkma adına dev bir adım atmak istiyor.

Trabzonspor’da Şota Arveladze Sevinci: Efsane İsim Yeniden Bordo-Mavili Ailede! Trabzonspor’da Şota Arveladze Sevinci: Efsane İsim Yeniden Bordo-Mavili Ailede!

Türkiye, ilk maçında gösterdiği performansla taraftarlarına büyük umut verdi. Portekiz karşısında da aynı coşku ve kararlılıkla sahada olacak millilerimiz, taraftarının desteğiyle galibiyeti hedefliyor. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Signal Iduna Park’ı yine kırmızıya boyayarak milli takıma tam destek verecek. A Milli Takım, bu önemli karşılaşmada elde edeceği galibiyetle gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etmeyi amaçlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK